De Spider Multicut getrokken maaier

Spider Multicut is een ATV-maaier die geschikt is voor regelmatig onderhoud van grasvelden. Het Multicut-maaidek is geschikt voor bijvoorbeeld grote landgoederen, boerderijen en zonneparken en past op ieder trekkend voertuig. Eeen trekhaak is voldoende. Het maaidek wordt aangedreven door een Honda GXV390-motor die voldoende vermogen levert aan 7 kleine roterende messen die een perfect maaibeeld laten zien met een laag brandstofverbruik. Multicut is uitgerust met aan de zijkant gemonteerde wielen, waardoor de bodemcontouren nauwkeurig worden gevolgd.

De dissel kan gemakkelijk naar één kant worden verplaatst, waardoor de maaier gedeeltelijk naast het trekkende voertuig rijdt en dus gras kan maaien onder verschillende obstakels zoals zonnepanelen.

De aandrijving wordt via een V-snaar en een centrifugaalkoppeling op de messen overgebracht. De maaihoogte wordt aangepast door een eenvoudige schroefspindel en er is een systeem aangebracht op de dissel die wordt gebruikt om het maaidek waterpas te stellen voor een gelijkmatig maairesultaat.

Meer informatie

De machine is leverbaar vanaf € 7.000,-. Meer informatie via info@machines4green.nl of bel 0514-764016